Następnym razem gdy kupię i okaże się że spadła ich jakość poszukam czegoś innego i zdam relację. Moje Mot-gumy wymienione 8 miesięcy temu zbierają idealnie stąd taka moja o nich opinia.
Wyjazd na Litwę
Zwiń
X
-
Wyjazd na Litwę
w niedzielę mam jechać na Litwę, a konkretniej do Druskiennikow (do aquaparku).
którędy najlepiej jechać??
1 siedlce -bialystok -augustów-druskienniki
2 siedlce- łomża - augustów-druskienniki
moge troche km nadlozyc jezeli jest lepsza droga...
na co uwazac na Litwie?
inne rady mile widzianesprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
-
-
vince123, Jeździłem po Litwie wielokrotnie i nie miałem żadnych nieprzyjemnych przygód. Apteczkę, gaśnice i inne bibeloty do auta na pewno masz tak więc nie ma się czego bać. Oczywiście jak wszędzie uważaj na prędkość bo szczególnie po zmierzchu policję widać dopiero w ostatnim momencie i może być za późno :wink: Ogólnie moje wrażenia jak najbardziej OK pomimo ogromu TIR'ów. Udanej zabawy życzę.
Zamieszczone przez Techno200olej tych polonofobow
Komentarz
-
-
PieTrzaK, trasa siemiatycze -bialystok bedzie chyba lepszym rozwiazeniem (rowniejsza droga :wink: ) .. kiedys jezdzilem do lomzy z sokolowa podlaskiego i droga nie byla za ciekawa( mnostwo drzew oraz nierownosci) , no chyba ze sie cos zmienilo przez ostatnie 2latasprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vince123no chyba ze sie cos zmienilo przez ostatnie 2lataJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
DK63 na odcinku Zambrów - Łomża to jeden wielki autopilot z koleinami - do wyboru głębokimi lub bardzo głębokimi jakbyś jednak bardzo chciał przez Łomżę, to po wlocie od Zambrowa skręć na pierwszym rondzie w prawo, zjedź z góry, most, 1km za mostem w lewo, 2km prosto -w prawo -i ominiesz główny most, którym lecą wszystkie tiry i potencjalne korki (ten drugi ma ograniczenia tonażowe i oficjalnie nie przebiega przezeń żadna numerowana droga), o tak: http://g.co/maps/2bsn3
-----
ps. taka sobie wersja ani przez Łomżę, ani przez Białystok: http://g.co/maps/8mph6 (akurat DK8 na kawałku Zambrów - Jeżewo jest prosta jak krecha i szeroka; remonty są od Jeżewa do Białegostoku)
Komentarz
-
-
Dzieki WSZYSTKIM za rady, pomoc.
wlasnie wrocilem... wybrana zostala trasa
Sokolow podlaski--łomża - augustów-- sejny-druskiennikai
bylo sporo tirow na trasie ale dalismy rade :wink:
Ogolnie kawalek kraju ktory przejechalem to wielka dziura... Miasto ( mowie o druskiennikach) kreci sie glownie na tym aqua parku ...ogolnie podobal mi sie ten osrodek i polecam...
ps.
najlepsze byly nazwy : propanos butanos , ekstrimus i inne puskasy :lol:Załączone plikisprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
za wejscie w niedziele na 3 godziny placilem 48lita... wymienialem go po 1,29zł czyli wyjdzie jakies 62zl .. lepiej jest jechac w zwykly dzien bo wtedy za caly dzien placi sie 45lita... w tych pieniazkach mamy zawarte wejscie na czesc ogolnodostepna oraz jacuzzi. za doplata 15lita mozna skorzystac z lazni...sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Ja w tamtym roku na 11 listopada stałem 2,5h(!) w kolejce do kasy. Postałbym jeszcze dłużej gdyby nie nowo poznana ekipa która wcześniej przemknęła do kasy.Potem do atrakcji też kolejki niemiłosierne. Powiedziałem sobie, że nigdy więcej w takim terminie. Całe Podlaskie + kawał reszty Polski chyba się ruszyły. Teraz tez był taki sajgon w związku z długim weekendem w PL?
Mały fail zaliczyłem też z autem - zostawiłem w bocznej uliczce prowadzącej do lasu/parku razem z 10 innymi kierowcami bo parking basenowy i ten obok były zapchane do ostatniego miejsca. Jak wyszedłem wieczorem to stało tylko moje na samym środku, żadnych latarni - strach było iść :wink:
Komentarz
-
-
bylem tam chwile po otwarciu... byly otwarte 3 kasy , kolejek do nich nie bylo.. ogolnie to duzo osob tam nie bylo... sporo polakow mozna bylo spotkac . ..
parkingi-bylo duzo wolnych miejsc parkingowych. zaparkowalem przy parku linowym (pod nadzorem parking). widzialem sporo aut na znajomych blachach - WS,BSI, BS.
PieTrzaK, mi ze zjezdzalni podobal sie najbardziej Ekstrimus oraz bermudai ?(ta z 5pietra ).sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
To Ci powiem dobrze trafiłeś, ja kląłem na czym świat stoi jak tam dojechałem i zobaczyłem jaka jest sytuacja.
BERMUDAIi był fajny, na EKSTREMALUSa miałem chęć, ale kolejka była na minimum 45 min stania, więc odpuściłem. Poza tym za strachliwy chyba jestem na jeżdżenie w plastikowej rurze po 50 km/h :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trooperZamieszczone przez Techno200jedz na slowacje tam nas lubia bardziejOld Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
Komentarz